Olita multifunctionala 4 in 1 de la BabyJem nu trebuie sa lipseasca din casa nici unei famili cu copilasi. Aceasta va ajuta sa faceti trecerea de la scutece la olita si, mai apoi, la reductor intr-un mod prietenos si atractiv.

Caracteristici:

multifunctionala 4 in 1:

1. olita – Aceasta imita toaleta parintilor avand un design modern.O poti pune oriunde in casa, copilul capatand incredere intr-un mediu prietenos si cunoscut.

2. reductor sau adaptor pentru WC – Dupa ce copilul s-a obisnuit la olita, partea de sus poate fi scoasa si poate fi folosita la orice toaleta. Deja copilul s-a imprietenit cu colacul iar trecerea la wc-ul parintilor se va face intr-un mod placut si usor

3. cos de depozitare – In partea de jos, olita are un spatiu generos in care poti depozita lucrurile esentiale pentru copii, ca de exemplu: servetele umede, creme etc lucruri pe care trebuie sa le ai la indemana dupa ce copilul si-a terminat treaba. Acestea nu deranjeaza cu nimic copilul care sta pe olita.

4.inaltator – de mare ajutor copiilor atunci cand doresc sa se spele pe manute dupa ce folosesc olita sau cand folosesc toaleta cu reductor.

– usor de curatat deoarece toate partile se pot indeparta foarte usor

– are margini rotunjite impiedicand ranirea accidentala

Dimensiuni: 25×32 cm

Varsta recomandata: 2 ani+

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!

producator

ean

cod produs de bază

Culoare

Pentru

Tip

Varsta