Inca de cand am inceput pe acest drum in 2008 cu sloganul „La fel de aproape ca o mamă”, cel mai mare obiectiv al nostru a fost sa fim un susținător important al tuturor mamelor și, fără îndoială, pentru a face bebelușii fericiți. Scopul nostru este de a continua fără a ne pierde entuziasmul, găsind un design diferit și noi alternative în fiecare zi si a aduce, prin produsele noastre, soluții utile și practice tuturor părinților.

Cea mai mare responsabilitate pe care o avem, avand in vedere sensibilitatea noastră față de produsele pentru bebeluși, este selectarea cu atenție a materialelor pe care le folosim: trecem toate materiile prime, de la țesătură la fire, prin toate testele necesare și le producem în conformitate cu standardele Oekotex100.

Ajutăm proaspetele mămici în fiecare zi , produsele noastre ajungand in cele mai exclusiviste magazine pentru bebeluși din Turcia, tara in care le producem, și în străinătate și ne continuăm drumul fără a încetini, cu puterea și sprijinul pe care le primim de la tine.

Ne continuăm activitățile comerciale, furnizând produse noi și de înaltă calitate, în cadrul tuturor reglementărilor legale și regulilor etice aplicabile. Suntem constienti că a ajunge în vârf este ușor dar a rămâne acolo este partea dificila. Astfel continuăm să realizăm povestea noastră fără a ne compromite calitatea și regulile etice.

Datorită echipei noastre de cercetare și dezvoltare și tuturor colegilor noștri, ne-am stabilit pentru a răspunde nevoilor mamelor și bebelușilor în cel mai bun mod, urmărim îndeaproape toate inovațiile din lume și a ne reînnoi și a ne dezvolta constant.

Cel mai mare obiectiv al nostru este să continuăm povestea noastră, începută în 2008, timp de mulți ani și să ajungem in viețile a mii de familii. În acest proces, sprijinul pe care îl primim de la tine este cea mai mare motivație a noastră.

   Vă mulțumim foarte mult pentru că ne ajutați să facem povestea noastră realitate.