Baby Ekonest este ca un mic cuib.Acesta permite bebelusilor sa doarme in siguranta.

Este ideal pentru co-sleeping, facandu-l pe bebelus sa se simta in siguranta alaturi de parintii sai.

De asemenea, parintii il pot legana pe bebelus in baby nest, iar cand acesta adoarme, pot pune baby nest-ul direct in pat, evitand ca bebelusul sa se trezeasca, spre deosebire de momentele in care parintii il leagana pe bebelus in brate iar atunci cand incearca sa il puna in patut, acesta se trezeste deoarece simte schimbarea locului.

Este prevazut cu sistem de inchidere tip snur fiind ajustabil in functie de inaltimea bebelusului – se poate strange sau se poate lasa nelegat si astfel poate fi folosit mult timp.

Acest baby nest are multiple utilizari astfel:

1.Culcus pentru bebelus – Baby nest protejeaza bebelusul facandu-l sa se simta in siguranta.

2.Salteluta pentru schimbat scutece – Salteluta poate fi folosita si ca suport de schimbat scutecele. Poate fi asezat in pat, in patut sau pe o salteluta de schimbat scutece.

3.Aparatoare pentru patut – Marginea de protectie se poate folosi ca si aparatoare sau protectie patut ce protejeaza bebelusii de curentii de aer rece si le permite sa se joace si sa doarma in siguranta.

4.Perna de alaptat – Ofera o pozitie perfect sanatoasa si confortabila, in timpul alaptarilor, astfel eliminand durerile de spate. 

Caracteristici:

– Marginea are umplutura hipoalergenica ,materialul exterior fiind bumbac 100%.

– Materialele folosite sunt foarte rezistente, antialergice, si permit circulatia aerului.

– Potrivit pentru varsta intre 0 – 6 luni

Dimensiuni : 82 x 62 x 12 cm

producator

ean

cod produs de bază

Culoare

Pentru

Tip

Varsta

Material