Vesta reglabila pentru inot pentru copii cu varsta cuprinsa intre 1 si 5 ani este un echipament esential si sigur pentru momentele de joaca si invatare in apa. Aceasta vesta asigura siguranta si incredere copiilor in timp ce se bucura de experienta inotului.

Caracteristici:

  1. Reglabilitate: este conceputa pentru a se potrivi confortabil si in siguranta. Ea dispune de multiple puncte de ajustare, permitandu-va sa adaptati dimensiunea pentru a se potrivi perfect corpului copilului dumneavoastra pe masură ce creste.

  2. Inchidere sigura: este echipata cu o combinatie de inchidere cu fermoar si arici, asigurandu-se ca ramane fixata corect pe corpul copilului in timpul activitatlor din apa. Această inchidere dubla ofera o siguranta suplimentara, asigurand ca vesta nu se desprinde accidental.

  3. Centura ajustabila: pentru a oferi o siguranta maxima, vesta este prevazuta cu o centura reglabila,care se afla intre picioare si care poate fi stransa ferm in jurul taliei copilului. Aceasta centura aditionala asigura ca vesta ramane in pozitie si nu se ridica in timpul inotului sau al activitatilor acvatice.

  4. Imprimeu vesel: designul vesel si atragator al vestei este conceput pentru a incuraja copiii sa poarte vesta si sa se bucure de experienta inotului, motivandu-i sa se bucure de înot.

  5. Usor de intretinut: se poate spala manual in apa rece.

Varsta recomandata: 1-5 ani

producator

ean

cod produs de bază