Pernuta inaltator de la BabyJem este un accesoriu indispensabil pentru copiii mici care doresc sa stea pe un scaun pentru adulti, dar nu au inaltimea necesara pentru a atinge masa sau pentru a sta confortabil. Aceasta pernuta este conceputa pentru a oferi un suport suplimentar si sigur copiilor in timp ce sunt asezati la masa sau la alte activitati. 

Caracteristici:

  1. Constructie solida si sigura: este fabricata din materiale rezistente si durabile, care ofera un suport solid si sigur copilului. Aceasta este proiectata sa sustina greutatea copilului in timp ce sta pe scaunul de adulti, fara a se deforma sau a se deteriora.

  2. Portabila si usor de utilizat: usor de transportat si de utilizat in diferite locaiii, inclusiv acasa, la restaurante sau in calatorii. Ea poate fi plasata si indepartata cu usurinta de pe scaunul de adulti, fara a necesita instalare sau asamblare complexa.

  3. Compatibila: compatibila cu majoritatea scaunelor de masa cu spatar.

  4. Design confortabil:  este prevazuta cu o suprafata moale si confortabila pentru a asigura confortul copilului in timp ce sta pe scaunul de adulti. Aceasta poate include si margini rotunjite sau capitonate pentru a preveni disconfortul sau iritatiile din timpul utilizarii.

  5. Practicaare husa detasabila si lavabila.

Dimensiuni : 32 x 32 x 10 cm

Varsta recomandata: 6luni+

producator

ean

cod produs de bază