Când copiii noștri încep să se târască și să meargă, sunt dornici să amestece lucrurile cu un sentiment de curiozitate și descoperire. În acest proces, este foarte obișnuit ca aceștia să ajungă și să deschida multe articole de uz casnic, cum ar fi dulapuri, sertare, capace de toaletă/wc și așa mai departe. În timp ce încuietoarea multifuncțională cu cablu elimină posibilitatea apariției dezordinei și a problemelor minore în casă, îți poți crește copilul într-un mediu sigur și confortabil. 
Utilizare: Poate fi folosit cu ușurință pe toate suprafețele cu sertare, dulapuri, produse albe, vase de toaletă și uși datorită benzii dublu adezive. Este foarte ușor să îndepărtați produsul de pe suprafața aplicată. Nu va dăuna deloc bunurilor tale. Puteți curăța bucățile de bandă rămase pe suprafață frecându-le cu o cârpă sau cu vârful degetului.
Mod de utilizare: Scoateți banda de protecție a benzii dublu adezive de pe produs. Înainte de a utiliza încuietoarea multifuncțională, curățați suprafața relevantă cu o cârpă curată. Ulterior, atunci când apăsați produsul pe zona relevantă cu degetul pentru un timp, produsul va fi reparat cu succes. Vă recomandăm să așteptați 24 de ore după ce produsul este fixat, pentru ca banda să se țină de suprafață în siguranță și pentru utilizare pe termen lung. Datorită mecanismului de blocare de pe produs, puteți deschide cu ușurință încuietoarea cu un singur deget.
Avertizare! Produsul este în scop de precauție, necesită supraveghere părintească. Se recomandă instalarea produsului acolo unde copilul nu poate ajunge la el. Nu utilizați produsul în niciun alt scop.

Dimensiuni: 30X15 cm
producator

ean

cod produs de bază

Pentru

Tip