Sutien pentru alaptat cu dantela BabyJem (Culoare: Negru, Marime: 85)

55.00 lei

SKU: bj_2225 Categorii: ,

In perioada postnatala, sanii proaspetei mamici trec prin transformari evidente, fiind sensibili si durerosi tocmai de aceea sutienul pentru alaptat este un accesoriu foarte util.

Sutienul ofera suportul necesar sanilor, prevenind aparitia mastitei, este reglabil (pentru ca in aceasta perioada sanii isi modifica volumul des).

Sutienul de alaptata are doua functii: ofera suport sanilor foarte sensibili si faciliteaza alaptatul in acelasi timp, gratie designului conceput in acest scop.

In prima perioda a alaptarii (cand poate aparea si furia laptelui) este important ca sutienul de alaptat sa fie confortabil si reglabil (pentru ca sanii isi modifica constant volumul).

Circumferinta sutienului este reglabila – in partea din spate exista posibilitatea de reglare a marimii in trepte diferite.

Bretelele late au fost concepute pentru a ajuta la distribuirea uniforma a greutatii pe cei 2 umeri, eliminand astfel cauza durerilor de spate.

Cupele sutienului se pot desface foarte usor (cu o singura mana) pentru o alaptare facila si rapida.

Sutienul nu exercita nici o presiune asupra sanilor.

Forma cupei permite sanului sa creasca in volum, fara a produce vreun disconfort.

Lungimea bretelelor este reglabila.

Cusaturile foarte fine fac ca sutienul sa poata fi utilizat si in timpul noptii.

Materialul utilizat este foarte flexibil, permitand cresterea in volum al sanilor fara sa preseze sau sa restrictioneze canalele de alaptare.

producator

ean

cod produs de bază

Mărime

Culoare

Pentru

Tip